Bijeenkomst 29 september 2021 in ‘T HARDE

Bijeenkomst 29 september 2021 in ‘T HARDE

Op 29 september 2021 komt ds. F.J. Bijzet, emeritus predikant van de VGKSA te Pretoria en lid van de GK Hardenberg e.o. spreken op een informatiebijeenkomst in ‘t Harde.

Zijn bijdrage draagt de titel: De verkeerde wissel genomen. En nu?

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de studiegroep in samenwerking met een aantal broeders en zusters uit ‘t Harde. Gesproken zal worden over de kerkelijke ontwikkelingen in het kerkverband van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Welke consequenties die ontwikkelingen hebben voor de kerken van het kerkverband en wat dat betekent voor de leden. Voor de bijeenkomst worden broeders en zusters uit ‘t Harde en de omliggende plaatsen Nunspeet, Oldebroek, Elburg, Wezep, Hattem, Wapenveld en Heerde uitgenodigd.

Ds. Bijzet wil met ons de ernst van de veranderde koers van de GKv zoals die door de laatste twee synoden is geaccepteerd en gelegitimeerd taxeren. En met u in gesprek gaan over wat de Heer van de kerk nu van ons, ieder in eigen situatie, vraagt.

De avond begint om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur in de Maranathakerk, Bovendwarsweg 2, 8084 JB ‘t Harde 
Als u ons vooraf wilt laten weten dat u komt, stellen wij dat zeer op prijs. Maar ook zonder aanmelding bent u van harte welkom. Ter bestrijding van de kosten wordt er een collecte gehouden.